När det gäller att bestämma vad som är de bästa kreditkorten finns det så många olika alternativ tillgängliga. Dina krav kommer att avgöra vilka kort som är bäst för dig. Letar du efter ett kreditkort utan årsavgift med 0% introduktions-APR? Eller är du mer intresserad av återbetalningsbelöningar? Oavsett anledning bör du ta hänsyn till din kreditpoäng när du handlar efter ett nytt kort. Låt dig inte frestas att hoppa på det första erbjudandet du hittar!
Chase Freedom Obegränsad

Om du letar efter ett bra kreditkort utan årsavgift, överväg Chase Freedom Unlimited. Detta kort erbjuder ett robust belöningsprogram, ingen årlig avgift och ett långt introduktionserbjudande på 0% APR. Trots sin höga registreringsbonus är Chase Freedom Unlimited inte för alla. Detta kort kräver lite mer arbete än andra kort, så det rekommenderas inte för personer som bara behöver en liten summa pengar tillbaka.
Wells Fargo Aktivt Kontantkort

De bästa kreditkorten 2022 kommer förmodligen fortfarande att vara de som inte erbjuder några årsavgifter. Wells Fargo Active Cash (r) -kortet är inget undantag, eftersom det erbjuder en stor välkomstbonus och bra återbetalningsbelöningar. Utan årsavgift är detta kort också billigare än andra cashback-kort. Många andra cashback-kort tar ut en årlig avgift på $ 95 eller mer. Det finns dock några andra fördelar med detta kort som gör det värt att överväga.
Petal 2 Visa kreditkort

Innan du ansöker om Petal 2 Visa-kreditkort är det bra att kontrollera din kreditpoäng. Medan många kreditkortsföretag använder en komplex algoritm för att bestämma din kreditvärdighet, har Petal använt ett nivåindelat återbetalningsprogram. Det betyder att du kan tjäna pengar utan att överskrida en maxgräns. Du får också en papperscheck istället för att få en kreditkortsräkning. Men hur vet du om du kvalificerar dig för kortet?
Upptäck det säkrade kreditkortet

Discover it Secured Credit Card har ett generöst välkomsterbjudande. Det kommer att matcha alla pengar tillbaka du tjänar under det första året, upp till $ 200. Detta kort har ingen årsavgift och en 2% återbetalning på bensinstationer och restauranger och 1% kontant tillbaka på alla andra inköp. Förutom det generösa välkomsterbjudandet ger detta kort dig en möjlighet att börja bygga kredit genom att få betalt för dina inköp samtidigt som du skapar en bra kreditpoäng.
Capital One kreditkort

Om du letar efter det bästa kreditkortet 2022, leta inte längre än Capital One-kreditkorten. Capital One är tillgängligt för nästan alla, utan minimikrav på saldo och erbjuder kort som passar dina behov. Dessa kort har också attraktiva registreringsbonusar och lukrativa belöningar. Medan många av dessa kort kräver en bra till utmärkt kreditpoäng, godkänner de sökande i förväg baserat på deras kreditpoäng. Läs vidare för att upptäcka varför vi har betygsatt Capital One-kreditkort som de bästa kreditkorten 2022.

Bästa kreditkort 2022
Tagged on: