Innan du donerar plasma för att tjäna pengar finns det flera saker du bör göra. Drick mycket vatten innan du donerar. Undvik mat som innehåller mycket kolesterol och är extremt fet. Drick mycket vätska före ditt möte för att undvika uttorkning. Förfarandet kommer inte att skada i de flesta fall. Du måste dock vara medveten om möjligheten till obehag.

Minst 18 år krävs för att donera plasma. Eftersom plasma används för många ändamål är det bäst att vara frisk. Att dricka alkohol och koffein kan göra dig diuretikum. Ett foto-ID och bevis för att bevisa din adress krävs. Plasmadonation kan ta upp två timmar beroende på centrum. Du bör bekräfta att det centrum du väljer erbjuder betalda donationer innan du går för att donera. Vissa kanske inte kräver möten.

Priserna för plasmadonation varierar beroende på typ och mängd protein i blodet. Vissa centra erbjuder högre utbetalningar för givare som donerar plasma med högre proteinnivåer, medan andra betalar givare kontant och belönar poäng. De flesta plasmadonationscentra betalar minst $ 50 för en donation. Det här är en bra affär om du är en vanlig givare. Tänk på dina personliga mål. Om du är en mindre person som väger mindre än 110 kg kan du känna att plasmadonation inte är värt ansträngningen.

Många företag har skapat donationsprogram som betalar givare via ett återuppladdningsbart betalkort. BioLife erbjuder en bonus på $ 20 till givare som donerar två gånger per månad. Andra centra kan erbjuda liknande bonusar för givare som donerar flera gånger per månad. Givare kan förvänta sig att få mellan $ 200-280 per månad efter de två första besöken. Kontrollera behörighetskraven till programmet eftersom vissa centra kan behöva ett större belopp.

Kontantbonusar är det vanligaste belöningsprogrammet. CSL Plasma, till exempel, ger ytterligare $ 1,000 för första gången givare. Du kommer att tjäna olika belöningar beroende på din vikt och hur mycket plasma som doneras. Att hänvisa plasmadonatorer till dina vänner kan tjäna dig ytterligare $ 50 eller $ 100. Du kan också vara berättigad till värvningsbonusar som kan öka dina intäkter efter din första månads donationer. Det betalda beloppet varierar, men de flesta centra kommer att erbjuda ett incitament till första gången givare.

Även om plasmadonation kan ge ekonomiska fördelar finns det också risker. Plasmadonation kan vara en stor sak och rädda liv. Det betalar också dina räkningar. Plasma krävs för många hälsotillstånd inklusive blödning, immunsystemet och koagulationsproblem. Plasmadonation är ett alternativ för patienter som har drabbats av trauma eller skador från olyckor. Du bör kolla in detta lukrativa alternativ direkt. Det är väl värt investeringen.

Hur man donerar plasma för pengar
Tagged on: